2 Haziran 2012 Cumartesi

  Benimle beraber olmaman belki de daha iyiydi. Beni severken düşünmek seni, gözlerime bakarken, ellerimden tutarken ve öperken dudaklarımı.. Hepsi çok uzak geliyor, hepsi garip ve yabancı hepsi bana.
  Bazen hiç başlamaması bazı şeylerin, bitmesinden daha da iyi. Sanki beraberken tüm büyü bozulacakmış gibi. Belki de hiç mutlu olamazdık şimdikinden, kim bilir? Yaşamamak, yaşamaktan daha da iyi olabiliyor. Ulaşamamak, ulaşmaktan ve bilmemek bilmekten.
  Biz yaşamadık, biz hiçbir zaman "biz" olamadık gözünde. Ulaşamadım sana ve biliyorum tüm gerçekleri. Adını sürekli aklımdan geçirmeden yapamıyorum ama. Her yerdesin! Radyoda, yazılarda, şarkılarda, tabelalarda, insanların dillerinde ve bazılarının gerçekten ihtiyacı olduğu, istediği şeysin sen. Hepsi çok uzak geliyor, hepsi garip ve yabancı hepsi bana.
  Bazen başlamayacağını bilmek, biteceğini bilmekten daha iyi olabiliyor. Ben buna dayanarak yaşıyorum, haberin yok. Elbette bitecek bir ilişkimiz olacaktı. Ama hiç başlamaması, hayallerimde hep mutlu bir aşk tablosu oluşturacak. Ve sen hep muhteşem, hep ulaşılmaz kalacaksın bende...

5 yorum:

  1. uzuuuun uzuun süredir yazasım yok mia, yazsam da güzel olmuyor. yakında geleceğiim. yazılarını takip ediyorum ama canıım, twitterda falan da.
    yorum yapmasan bakmazdım buralara da, özlemişim..

    YanıtlaSil
  2. yazıyorum mia, senin için :))

    YanıtlaSil